Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης το 2012 σε μια προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης στέκεται δίπλα από εκατοντάδες άπορες οικογένειες με παροχή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου από το 2012 έως και σήμερα έχουν μοιραστεί εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως βρεφικά γάλατα, παιδικές πάνες, παιδικές τροφές, παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κοκ.

Έτσι και φέτος το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εξασφάλισε πακέτα με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και κουπόνια για αγορά τροφίμων, από τα οποία επωφελήθηκαν περίπου 730 άτομα Παγκύπρια.  Εφαρμόζοντας πλήρως τους κανόνες προστασίας που προνοούν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, η διαδικασία παράδοσης έχει ολοκληρωθεί αυτή τη βδομάδα ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνάνθρωποί μας να απολαύσουν στο μέγιστο δυνατόν το γιορτινό τραπέζι.

Από την πλευρά της η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας, μοίρασε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, πακέτα αγάπης και παιγνίδια στα παιδιά του Δημόσιου Νηπιαγωγείου Φανερωμένης.

Φέτος για ακόμη μια χρονιά θα γιορτάσουμε διαφορετικά τις γιορτές των Χριστουγέννων κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Ας γίνει η προσφορά και η αγάπη, ένας φάρος ελπίδας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Γιατί οι καλύτερες μέρες θα έρθουν και όλοι μαζί, ενωμένοι θα αγναντεύουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στα μέλη και φίλους του Κινήματος Οικολόγων και στην Υπεραγορά Παπαντωνίου για τη συνεργασία και τη στήριξη του κοινωνικού μας παντοπωλείου.

Ευχόμαστε σε όλους/ες καλές γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα.