Και φέτος το Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών προσφέρει πακέτα αγάπης σε 200 οικογένειες. Από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης το 2012 ξεκινήσαμε τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου με τη σταθερή στήριξη εκατοντάδων απόρων οικογενειών με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα.

Μέσα στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου έχουμε μοιράσει εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοκ.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εξασφάλισε – κουπόνια για υπεραγορές, κιβώτια τροφίμων – πακέτα αγάπης με πασχαλινά εδέσματα και τρόφιμα από τα οποία θα επωφεληθούν περίπου 730 άτομα Παγκύπρια.

Τα πακέτα τροφίμων θα παραδοθούν αύριο Τετάρτη 12 Απριλίου όπου θα γίνουν και δηλώσεις από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου στις 09:30 π.μ. στο γραφείο του Κινήματος στη Λευκωσία (Περικλέους 63, 2ος όροφος 102).

Στόχος του Κινήματος μας είναι η συνεχής κοινωνική αλληλεγγύη σε ένα κράτος που ακόμη υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πασχαλινά τους ψώνια.

Ας γίνει η προσφορά και η αγάπη, ένας φάρος ελπίδας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Γιατί οι καλύτερες μέρες θα έρθουν και όλοι μαζί, ενωμένοι θα αγναντεύουμε με αισιοδοξία το μέλλον.