Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε συνεργασία με την 11Pet:Adopt, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτών Ζώων, προσφέρουν σε όλα τα καταφύγια δωρεάν την εφαρμογή «11Pets:Adopt».

Μάλιστα εθελοντές του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα βοηθήσουν τα καταφύγια στη δωρεάν εγκατάσταση και παρουσίαση της λειτουργίας του application.

Το «11Pets:Adopt» είναι ένα νέο καινοτόμο λογισμικό, που αφορά αποκλειστικά φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια, απλοποιώντας και επιλύνοντας πολλά από τα προβλήματα που παρουσιάζονται σήμερα.

Η “11Pets” που ασχολείται με τη δημιουργία λογισμικού και εργαλείων στον τομέα της ευημερίας και φροντίδας των κατοικίδιων, έδωσε μια πρωτοποριακή λύση, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα διαχείρισης καταφυγίων και προώθησης των υιοθεσιών των κατοικίδιων που βρίσκονται στα καταφύγια, το “11Pets:Adopt”, το οποίο παραχωρείται αφιλοκερδώς και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος σε όλα τα εγκεκριμένα καταφύγια και φιλοζωικές οργανώσεις.

Το “11Pets:Adopt” παρέχει ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάλογο, με όλα τα διαθέσιμα προς υιοθεσία κατοικίδια. Το κάθε καταφύγιο έχει τη δική του ιστοσελίδα. Το λογισμικό περιλαμβάνει εργαλεία διαχείρισης και προσέλκυσης εθελοντών καθώς και ανάθεσης και παρακολούθησης καθηκόντων.

Τα εγκεκριμένα καταφύγια και οργανώσεις μπορούν να ενημερώνουν συνεχώς τον κατάλογο διαδικτυακά. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα αυτοματοποιημένης ανάρτησης στις σελίδες των καταφυγίων σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ κτλ.) καθώς και η αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η “11Pets” προωθεί καθημερινά κάποια από τα ζώα του καταλόγου στα κοινωνικά δίκτυα και στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ με τα οποία συνεργάζεται, δίνοντας τους έτσι τη μέγιστη δυνατή προβολή και δημοσιότητα.