Τα αλαλούμ στα μέτρα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό συνεχίζεται. Πριν καν εφαρμοστεί το λεγόμενο “Coronapass” για την είσοδο των πολιτών σε χώρους εστίασης/εμπορικά κέντρα κ.ο.κ., τώρα αποφάσισαν ότι δεν θα καλύπτει τους εργαζόμενους, δεν αφορά τις υπεραγορές, ούτε τις εκλογές κλπ.

Ήταν πραγματικά παράδοξο και αντιφατικό να μπορείς με μια δόση εμβολίου και μετά από τρείς βδομάδες να μπορείς να πηγαίνεις σε μπάρς και σε εστιατόρια αλλά να μην μπορείς να πηγαίνεις στο χώρο εργασίας σου και να χρειάζεσαι επιπλέον ράπιτ τεστ.

Η κυβέρνηση από την αρχή της πανδημίας εφαρμόζει μια πολιτική ράβε – ξήλωνε. Πρώτα ανακοινώνει διατάγματα κι ύστερα (αναλόγως των αντιδράσεων) αρχίζει τις διευκρινήσεις.

Από την άλλη σημειώνουμε τις οργισμένες τάχα αντιδράσεις κάποιων κομμάτων που κατηγορούν την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας αλλά ξεχνούν ότι πριν λίγες εβδομάδες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό.

Γιατί δεν έβαλαν τότε τους όρους τους για τη διαχείριση του κορωνοϊού και θυμήθηκαν τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές ότι η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος πολιτική;