Για άλλη μια φορά έχουμε επιβεβαιωθεί. Το αναψυκτήριο που βρίσκεται στην παραλία Κοτσιά στη Λέμπα λειτουργεί αυθαίρετα από το κοινοτικό συμβούλιο Λέμπας χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες, ενώ παράλληλα δουλεύει και τα βράδια ως beach bar ανέφερε σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνική εκπομπή η Έπαρχος Πάφου κα Μαίρη Λάμπρου.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για ακόμη μια φορά έχουμε δικαιωθεί και οι πληροφορίες μας έχουν επιβεβαιωθεί και από την ίδια την Έπαρχο Πάφου. Έτσι διαψεύδεται ο Κοινοτάρχης Λέμπας ο οποίος αντί να αναλάβει την ευθύνη για τις παρανομίες επιχείρησε να μας κατηγορήσει και να μας δυσφημίσει.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος κ. Ανδρέας Ευλαβής σε δηλώσεις του έχει αναφέρει πως «έχουν μπει όλα στην θέση τους, ενώ επιτέλους οι παρανομίες έχουν αναδειχθεί». Παράλληλα ανέφερε πως ως κοινοβουλευτικό κόμμα έχουμε την ευθύνη προς τους πολίτες μας να δράσουμε αναλόγως για όλες τις καταγγελίες που γινόμαστε δέκτες.  

Είναι αυτονόητο ότι οι αρμόδιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Πρέπει να μπει «φρένο» στη σκανδαλώδη ανοχή για χάριν του κέρδους.