Καλαντάρι Ιουλίου

12 Ιουλίου – Μετά από 15 χρόνια η εισήγηση μας για κατάργηση της αναχρονιστικής πρόνοιας του κανονισμού του Υπουργικού Συμβουλίου που προνοεί ότι τα νομοσχέδια μετά την έγκριση τους αποστέλλονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων σε 150 αντίγραφα. Το θέμα ήγειρε ξανά ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως στον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος αφού το διερεύνησε αποφάσισε να τερματίσει αυτήν την πρακτική.

26 Ιουλίου – Μετά από καταγγελία για εταιρεία που επιχείρησε να αλλάξει το εμβαδόν χώρου πρασίνου για δική της χρήση (ανάπτυξη) η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος κινητοποίησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας και την επαρχιακή διοίκηση και σταμάτησε τις εργασίες.

27 Ιουλίου – Μετά από ενέργειες του επαρχιακού γραφείου Λεμεσού σε συνεργασία με τον κοινοτάρχη Βουνίου και την ιδιωτική εταιρεία, μετακινήθηκε η σωρός από άσφαλτο που είχε τοποθετηθεί από τον εργολάβο πίσω από την εκκλησία Σωτήρος, μετά από εργασίες που έγιναν στην κοινότητα Βουνίου.