Ως Ομάδα Δράσης για τα Ζώα χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δήμου Αγλατζιάς, ο οποίος στο φετινό καρναβάλι του Δήμου Αγλατζιάς επέλεξε όπως η τελευταία ομάδα θα αποτελείται από όλους όσοι θέλουν να παρελάσουν μασκαρεμένοι, παρέα με τον αγαπημένο τους σκύλο, πάντα μαζί με το σακούλλι τους.

Η συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος, κ. Ανθή Μουζούρη, σε δηλώσεις τις τονίζει ότι “ως Ομάδα Δράσης για τα Ζώα χαιρετίζουμε πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες καθώς δίνουν την δυνατότητα στους κηδεμόνες να περάσουν μια όμορφη Κυριακή μαζί με τα αγαπημένα τους σκυλάκια αλλά και υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις τους ότι πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους σακουλάκι!” Η συμμετοχή στην ομάδα «Ούλλοι με σακούλι» του Δήμου Αγλαντζιάς είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/03/24 στις 11:30.

Ελπίζουμε και άλλοι Δήμοι να έχουν παρόμοιες ευαισθησίες στα θέματα των ζώων και να παίρνουν παρόμοιες πρωτοβουλίες, ώστε να προβάλλεται ο σεβασμός προς τα ζώα αλλά και οι υποχρεώσεις των κηδεμόνων, όπως είναι η χρήση σακουλιού.