Λίγες ώρες πριν τις Προεδρικές εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον και την ίδια την υπόσταση της χώρας, ο κυπριακός λαός επιχειρείται να αποπροσανατολιστεί από όσους τον οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή. Ο απερχόμενος Πρόεδρος του κουρέματος επιδιώκει για ακόμα μία φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ελπίζοντας πως θα απαλλαγεί από τις ευθύνες του. Ο “κουρέας όλων των καταθέσεων”, με τους συγγενείς που πρωτοστάτησαν στην εκροή καταθέσεων, πριν από το κούρεμα -που ίδιος εισηγήθηκε- θυμήθηκε χτες ότι οι καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ είναι όντως εξασφαλισμένες. Τότε γιατί κύριε Αναστασιάδη εισηγήθηκες το κούρεμα και των καταθέσεων κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ;

Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, ο κ. Μαλάς, αρνείται προκλητικά να τοποθετηθεί για τις τραγικές ευθύνες της κυβέρνησης Χριστόφια που οδήγησαν στην κατάρρευση των δημόσιων οικονομικών. Ακολουθεί παράλληλα τα βήματα των Χριστόφια – Αναστασιάδη στο Κυπριακό και υπόσχεται  νέες υποχωρήσεις.

Η αλαζονεία και των δύο, διόλου δεν θα μας απασχολούσε, αν δεν ήταν καθοριστική και επιζήμια για το μέλλον του τόπου και του λαού. Παίζουν και οι δύο ένα βρώμικο παιγνίδι κατά του υποψηφίου των Δυνάμεων της Αλλαγής κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, με προσωπικές επιθέσεις που αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας.

Καλούμε κάθε πολίτη να υπερβεί τα κομματικά στεγανά του χθες και να συστρατευτεί στην κοινή πορεία ανόρθωσης του τόπου. Ο κυπριακός λαός αξίζει να έχει μία ηγεσία που δεν θα αποποιείται των ευθυνών της για τα προβλήματά του, αλλά θα προωθεί πολιτικές για τη λύση τους. Δικαιούται μία διακυβέρνηση που θα παλέψει με κάθε τρόπο για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος υποστηριζόμενος από μία κοινωνία παρούσα και ενεργή, είναι αυτός που εγγυάται αυτή την πορεία ανόρθωσης του τόπου. Μέσα από την αγαστή συνεργασία και την ομόνοια των δυνάμεων της αλλαγής, δίνουμε ελπίδα για την Κύπρο μας και το λαό μας.