Φαίνεται ότι η ατιμωρησία ανοίγει την όρεξη στους developers να παρανομούν πλέον προκλητικά.

Αφού πέρασε στα ψιλά και στο τέλος επιβραβεύθηκε ο παράνομος εκβραχισμός με μπουλντόζα στις Θαλασσινές Σπηλιές (νομιμοποιήθηκε από τον Δήμο η παράνομη παραλία) η ιστορία επαναλήφθηκε σε μια άλλη δημοφιλή παραλία του Δήμου Πέγειας, στα Πότιμα.

Είναι φανερή η επέμβαση μπροστά από οικιστική ανάπτυξη στην περιοχή των Ποτίμων. Η ανοχή που επιδεικνύεται στην περίπτωση της συγκεκριμένης εταιρείας αποδεικνύει ότι έχει τις πλάτες της εξουσίας γι’ αυτό μπορεί να παρανομεί επανειλημμένα χωρίς να λογοδοτεί.

Εκτός από την επέμβαση στην ακτογραμμή η οποία θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα είναι φανερό ότι κατά μήκος της ανάπτυξης προς τη θάλασσα φαίνεται ότι επηρεάζεται το πλάτος του εγγεγραμμένου μικρού χειμάρρου. Ενώ πιο πάνω το πλάτος είναι πέραν των 50 μέτρων κατά ένα περίεργο τρόπο σχεδόν εξαφανίζεται στην εκβολή του προς τη θάλασσα. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο μέρος μετά από έντονες βροχοπτώσεις παρουσιάζει πλημμυρικά φαινόμενα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μάλλον θα περιμένουμε από τη φύση να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται μιας και το κράτος είναι ανήμπορο να εφαρμόσει τη νομοθεσία.

Είναι πολλοί οι εμπλεκόμενοι σε όλες αυτές τις παρανομίες.

Αλήθεια τι λένε τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα και ο Δήμος Πέγειας;

Πότιμα5

Πότιμα5

Πότιμα5Πότιμα5

Πότιμα5