Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου, του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, εκφράζει την ανησυχία και απογοήτευση της από τη νέα υπόθεση κλοπής φακέλων στον Δήμο Πάφου.

Εκεί που οι πολίτες πίστεψαν ότι η Πάφος γυρίζει σελίδα και ​αφήνει πίσω της το αμαρτωλό και διεφθαρμένο παρελθόν, κάποιοι φρόντισαν να τους διαψεύσουν.

Σοβαρές υποθέσεις σκανδάλων όπως των πινακίδων του παραλιακού μετώπου, της χοντρικής αγοράς, κινδυνεύουν να μείνουν ανεξιχνίαστες.

Θα πρέπει εδώ και τώρα να βρεθούν οι φάκελοι. Όσοι έχουν καταχραστεί το δημόσιο χρήμα και φόρτωσαν τον φορολογούμενο πολίτη τη ζημειά, πρέπει να λογοδοτήσουν και να επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα.

Είναι αδιανόητο μετά από τόσα σκάνδαλα που στιγμάτισαν την πόλης μας, να χάνονται φάκελοι που θα στείλουν και άλλους απατεώνες πίσω από τα κάγκελα.

Για ακόμα μια φορά έχει τρωθεί το κύρος και η αξιοπιστία του Δήμου Πάφου.
Για να γυρίσουμε σελίδα πρέπει να αποτινάξουμε τα βαρίδια του παρελθόντος.

Αυτή η κλοπή αφήνει σκιές στους πολίτες. Η εμπιστοσύνη που τόσο έχει ανάγκη ο πολίτης για τους Δημοτικούς άρχοντες, κλονίζεται και πέφτει ξανά στο ναδίρ.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού γραμματέα κ. Θέμη Φιλιππίδη, να ζητήσει όσο διαρκούν οι έρευνες της αστυνομίας για την πιο πάνω υπόθεση, όπως τεθεί σε διαθεσιμότητα.