Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στην επαρχία Λεμεσού όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις για διάφορα θέματα της Επαρχίας.

Συγκεκριμένα στις 09:00 το πρωί ο Πρόεδρος του Κινήματος με αντιπροσωπεία πραγματοποιεί συνάντηση με την Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων στην  οδό Αντώνη Λουκαϊδη 114, Κατάστημα Ε2 και Ε3, Όαση Κορτ, Block E, 3031 Λεμεσός. (Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου, πίσω από Κεντρικό Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού).

Στη συνέχεια στις 10:30 το πρωί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, με αντιπροσωπεία πραγματοποιεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεμεσού και την Κίνηση Πολιτών «Πράσινη Λεμεσός» στο γραφείο του Δημάρχου.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούν ο επαρχιακός γραμματέας Λεμεσού κ. Κυριάκος Κούρρης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κ. Συλβάνα Θεοδώρου και κ. Φρύνη Ονουφρίου όπως επίσης και το μέλος της επαρχιακής επιτροπής Λεμεσού κ. Γιάννης Κακουλλής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν τα θέματα της διαχείρισης της περιοχή του Εναέριου στη Λεμεσό, η προστασία και η ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης, η περιοχή της Μαρίνας Λεμεσού όπως και του νέου Λιμανιού, ο βιότοπος του Ακρωτηρίου κοκ. Θα γίνει συζήτηση για το θέμα της ρύπανσης του κόλπου της Λεμεσού, των πύργων και της αύξησης των ενοικίων και το θέμα των αστέγων.