Αρχική Σελίδα 9 Το έργο 9 Παπής Άλκης

Παπής Άλκης

Επαρχία Λεμεσού

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο. Μετά την εισβολή του 1974 εγκαταστάθηκε στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Γ’ Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δούλεψε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Διατέλεσε Διευθυντής Εργοστασίου σε μεγάλη τοπική βιομηχανία και κατόπιν εργάστηκε ως Ανώτερος Σύμβουλος Επιχειρήσεων στους τομείς της διαχείρισης ποιότητας, της ασφάλειας τροφίμων και της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας. Ως ελεύθερος επαγγελματίας εξειδικεύτηκε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών κυρίως σε κυπριακά εργαστήρια (χημεία). Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο διδάσκοντας σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Από το 2019 εργάζεται ως μόνιμος εκπαιδευτικός Χημείας στη Μέση Εκπαίδευση.

Είναι ενεργό μέλος του Κινήματος. Υπήρξε Επαρχιακός  Γραμματέας Λεμεσού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος από ιδρύσεως του. Από το 2018 είναι Εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Επιτροπής

Ήταν για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Λεμεσού της οποίας παραμένει μέλος. Είναι μέλος του Ομίλου Χειμερινών Κολυμβητών Λεμεσού – Ακτή Ολυμπίων από την ίδρυση του.

Αριθμός υποψηφίου: 9
Προσωπική σελίδα: