Το πόρισμα των ερευνών των λειτουργών που διόρισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού, φαίνεται να καταδεικνύουν υπόθεση ασυμβίβαστου για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Στον τόπο μας είμαστε χορτασμένοι από πορίσματα και αυτό που οι ίδιοι πολίτες ζητούν είναι η διεύρυνση σκανδάλων τα οποία θα συνοδευτούν από θεραπείες, παραδειγματικές τιμωρίες και επιστροφή όσων χρημάτων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων ενδεχομένως αποκτήθηκαν με δόλο ή και παρανομίες.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, υπενθυμίζει ότι την περίοδο αυτή οι πολίτες έχουν ήδη πολλά βαρίδια να διαχειριστούν. Η κοινωνία των πολιτών, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πληθωρισμό, συνεπεία του οποίου το κόστος ζωής έχει εκτοξευτεί, το καλάθι του νοικοκυριού έχει ακριβύνει και τα επιτόκια στις δανειοδοτήσεις αυξήθηκαν διαδοχικά σε σημείο δυσβάστακτο. Το να ακούει για μπόνους δεκάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς εύλογη αιτία και μάλιστα σε σύλλογο που είχε συμπεριληφθεί σε κόκκινο φάκελο, προκαλεί – αν μη τι άλλο – οργή.

Εν κατακλείδι, είναι η θέση μας ότι το πόρισμα χρειάζεται να τύχει σοβαρής επεξεργασίας, η Γενική Εισαγγελία χρειάζεται να εργαστεί σοβαρά στα όσα καταδεικνύει η έρευνα και για την υπόθεση αυτή να οδηγηθεί σε πλήρη διαλεύκανση και δικαίωση.