Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συνεπές στις αρχές της διαφάνειας και της άμεσης δημοκρατίας, παρουσιάζει σε δημόσια εκδήλωση τον κοινοβουλευτικό του απολογισμό αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, στις 7:30μ.μ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αναλυτικά το έργο των Οικολόγων μέσα στη Βουλή των Αντιπροσώπων (κατάθεση προτάσεων νόμου, εγγραφή θεμάτων, κατάθεση ερωτήσεων κλπ) του περασμένου χρόνου.
Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης και οι κοινοβουλευτικές συνεργάτιδες του, θα παρουσιάσουν τα πεπραγμένα του κοινοβουλευτικού έργου, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης και του κοινού.

Μέσα από την παρουσίαση του κοινοβουλευτικού έργου του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και της ομάδας που τον στηρίζει, καταγράφεται το μέγεθος της σημασίας της παρουσίας των Οικολόγων μέσα στο Κοινοβούλιο. Ένα πολύ σημαντικό μέρος των εξελίξεων, των καινοτομιών και της προόδου στα οικολογικά θέματα της Κύπρου, περνά μέσα από το κοινοβουλευτικό έργο των Οικολόγων.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.