Με τις πρώτες βροχές στην Επαρχία μας άρχισαν να εμφανίζονται μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Μετά τις καταστροφές σε καλλιέργειες από τις κακοτεχνίες του ΣΑΠΑ στην Γεροσκήπου, είχαμε νέα καταγγελία από κατοίκους της περιοχής Κάτω Περβολιών. Σύμφωνα με αυτήν, ορμητικά νερά κατεβαίνουν από την περιοχή του Μούτταλλου και μέσω ρυακιού καταλήγουν στην οδό Κάτω Περβολιών που πλημμυρίζει και γίνεται επικίνδυνη και αδιάβατη.

Σε επικοινωνία μας με τον κοινοτάρχη Μουττάλλου, κύριο Ανδρέα Παπαπέτρου, μας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος. Ένα διαχρονικό θέμα που αναδεικνύεται μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει, όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά ο Kοινοτάρχης Ανδρέας Παπαπέτρου, είναι ένας αγωγός που να διοχετεύει τα όμβρια νερά σε παρακείμενο αγωγό του ΣΑΠΑ.

Δυστυχώς η πιο πάνω περιοχή είναι Τουρκοκυπριακής ιδιοκτησίας και μάλλον η έλλειψη συντονισμού μεταξύ της Υπηρεσίας τουρκοκυπριακών περιουσιών του Δήμου Πάφου, και του Κοινοτάρχη Μουττάλλου αποτελούν το βασικό λόγο που δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει να συντονιστούν όλοι οι φορείς για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.