Διευκρινιστική Ανακοίνωση

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ζητούμε τη στήριξη του καταφυγίου Άργος. Στην τοποθέτηση μας τη Δευτέρα ξεκάθαρος στόχος ήταν η ανάδειξη του θέματος της περικοπής προϋπολογισμού του “Άργους” και όσων προβλημάτων έχει επιφέρει αυτή η περικοπή, όπως και στα υπόλοιπα καταφύγια αδέσποτων ζώων. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η παραμικρή αιχμή για τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων, αντίθετα ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές τη στήριξη του πολύτιμου έργου του “Άργους”, όπως και των υπολοίπων καταφυγίων αδέσποτων ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών έχει στηρίξει οικονομικά το καταφυγίου Άργος, ενώ σε κάθε περίπτωση έχει παράσχει πολιτική στήριξη στη λειτουργία του.

Πρόσφατα το Κίνημα Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών ήταν το μοναδικό πολιτικό κίνημα που στήριξε το καταφύγιο Άργος έναντι των ενεργειών του κοινοτάρχη Ξυλοφάγου.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσει σταθερά και αμετάθετα να στηρίζει τη λειτουργία των καταφυγίων ζώων με κάθε μέσο και τρόπο.