Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Αγίας Νάπας, κ. Χρίστο Ζαννέττου. 

Ευχόμαστε στον κ. Ζαννέτου κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, και ελπίζουμε να αντεπεξέλθει στο δύσκολο αυτό έργο. Την ίδια στιγμή ευελπιστούμε όπως έχουμε αγαστή συνεργασία στα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγίας Νάπας και όχι μόνο.

Στο γραφείο του ο νέος Δήμαρχος θα βρει την πρόταση μας για δημιουργία μουσείου ποδοσφαίρου, την κήρυξη του Δήμου σε ελεύθερη ζώνη από 5G  και για διαχείριση του θέματος των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Επίσης ανοικτό παραμένει το θέμα των πολεοδομικών παρανομιών στο Δήμο Αγίας  Νάπας (π.χ. Κάμπος του Καμπούρη, ξενοδοχείο/σινικό τείχος κοκ), του γηπέδου γκολφ στο δάσος Αγίας  Νάπας,  το θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και των ανεξέλεγκτων νυχτερινών καύσεων των σκουπιδιών κοκ

Για το μείζον θέμα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης ως Κίνημα στηρίζουμε τη συμφωνία των δήμων Αγίας  Νάπας, Σωτήρας και κοινότητας Λιοπετρίου. 

Τέλος, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρεί ότι μια μεγάλη πρόκληση για το νέο Δήμαρχο είναι η βελτίωση της ποιότητας του τουρισμού στην Αγία Νάπα και να περιοριστούν τα παρασιτικά φαινόμενα.