Αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με τον πρόεδρο του Κινήματος, κ. Γιώργο Περδίκη, επισκέφτηκαν χθες, Κυριακή 14 Μαΐου, την Κοινότητα της Διερώνας, στην ορεινή επαρχία Λεμεσού προσκεκλημένοι από την κοινοτική αρχή.

Ο κ. Περδίκης διαπίστωσε ότι μέσα στο κέντρο της Κοινότητας ρέουν λύματα λόγω βλάβης αγωγού του πεπαλαιωμένου αποχετευτικού συστήματος της κοινότητας.

Ο κοινοτάρχης, κ. Βάσος Μενελάου, έχει προβεί σε όλα τα διαβήματα προς την Επαρχιακή Αρχή και το Τμήμα Υδάτων, αλλά συνεχώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η κατάλληλη ανταπόκριση.

Το πρόβλημα οξύνεται και επιβάλλεται να παρθούν άμεσα μέτρα. Το έργο της αποκατάστασης της φθοράς και της αντικατάστασης του αγωγού κρίνεται ως εξαιρετικά επείγον και πρέπει άμεσα να γίνουν τα απαιτούμενα έργα.

Άλλωστε το συγκεκριμένο έργο δεν αναμένεται να έχει απαγορευτικό κόστος. Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλεί τις Αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους .

Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές οποιεσδήποτε δικαιολογίες. Οι κάτοικοι της Διερώνας δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίες.

IMG 0286

IMG 0287

IMG 0288