Η Μεγάλη Εβδομάδα μέσα από τα Άγια Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διεκδίκηση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού. Ταυτόχρονα όμως μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για βελτίωση του κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου πολλών συνανθρώπων μας που ακόμα δοκιμάζονται και στερούνται βασικά αγαθά.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της λευτεριάς στον λαό μας και το επόμενο Πάσχα να ζούμε σε μια Κύπρο ανεξάρτητη, ελεύθερη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή, χωρίς κατοχή, ξένους στρατούς, βάσεις, ξένες εγγυήσεις και συρματοπλέγματα, χωρίς πρόσφυγες και αγνοούμενους και όπου οι άνθρωποι θα ζουν μαζί, ειρηνικά και αγαπημένα.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Θα συνεχίσουμε δυναμικά και εμπράκτως να δηλώνουμε το παρόν μας στο πολιτικό γίγνεσθαι, υπερασπίζοντας με πίστη και θάρρος λύσεις που οδηγούν τη χώρα μας σε συνεχή κοινωνική και οικονομική Ανάσταση.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.