Το  Οικολογικό Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζει το έργο του και στηρίζει τις άπορες οικογένειες.

Τα εκατόν πενήντα πακέτα που ετοιμάστηκαν από μέλη και εθελοντές του Κινήματος, θα διανεμηθούν αύριο στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη για να ζήσουν και αυτές αξιοπρεπείς γιορτές. 

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Περδίκης  θα αναφερθεί στις αυριανές του δηλώσεις (10:30πμ στα γραφεία του Κινήματος) και για το έργο που έχει πραγματοποιηθεί από το Οικολογικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, για τη χρονιά που μας φεύγει. 

 

Το Οικολογικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενεργό και πρόθυμο, στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις άπορες οικογένειες. Από την έναρξη της λειτουργίας του έχουν δοθεί χιλιάδες πακέτα από τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, όπως παιδικά κρεβατάκια, αναπηρικά καροτσάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα κ.ο.κ.

 

Τα προϊόντα αποτελούν ευγενική προσφορά των μελών και φίλων του Κινήματος, αλλά και της Νεολαίας Οικολόγων που με τη δράση της “Ρούχα από Όλους για Όλους” κατάφερε να μαζέψει ένα σημαντικό πόσο που αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη  για να αγοραστούν μερικά από τα τρόφιμα.