Ως Οικολόγοι καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα τις επιθέσεις στα σύνορα της Συρίας από την Τουρκία και τη τουρκική εισβολή εναντίον του Ροζαβά στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαχρονικά συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνουν οι Κούρδοι αγωνιστές υπέρ της Δημοκρατίας και της Ειρήνης και στηρίζουμε  με κάθε τρόπο και τη σημερινή πορεία που γίνεται στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με Αντιπροσωπεία, μέλη και φίλους του Κινήματος θα συμμετέχουν στη σημερινή πορεία καταδίκης της Τουρκίας ενώνοντας τις φωνές τους με τους Κούρδους που ζουν στην Κύπρο και καταδικάζοντας τις τουρκικές επιθέσεις.

Η διαμαρτυρία ξεκινά στις 19:00 μ.μ. στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.

Καλούμε κάθε δημοκρατική και διεθνιστική οργάνωση, κάθε δημοκράτη, όλους τους φίλους του Κουρδικού λαού, να συμμετάσχουν στη πορεία.

Χαιρετίζουμε το γεγονός πως η Βουλή των Αντιπροσώπων καταδίκασε ομόφωνα τον βομβαρδισμό των Κούρδων από την Τουρκία αλλά είναι σημαντικό οι πολίτες με την παρουσία τους να κάνουν τα ψηφίσματα πράξεις.