Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συμμετέχει με διαδραστικό περίπτερο στο Alsos Festival (Άλσος Ήβης Μαλλιώτου Γλάδστωνος 7, Πάφο),  που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 16.00 μ.μ – 22.00 μ.μ.  Οι θεματικές που θα ασχοληθεί το Alsos Festival  έχουν να κάνουν με την τέχνη, την περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθητοποίηση, την αφύπνιση και την δράση για όσα θα πρέπει να αγωνίζεται ένας συνειδητοποιημένος πολίτης.

Στο διαδραστικό περίπτερο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θα ενημερώνονται οι επισκέπτες για την προστασία του περιβάλλοντος και για τους τρόπους μιας πιο φιλοπεριβαλλοντικής συμπεριφοράς που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην βελτίωση της υγείας αλλά και της ποιότητας ζωής, μέσα από την έξυπνη κατανάλωση και την αλλαγή των καθημερινών συνηθειών.

Επίσης θα δίνονται δωρεάν προς τους πολίτες, ενδημικά δασικά δεντράκια και στον χώρο θα βρίσκεται κομποστοποιητής με τον οποίο τα στελέχη του Κινήματος μας, θα εξηγούν στους πολίτες την ορθή πρακτική χρήσης του, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή την πρακτική. 

Καλούμε τους συμπολίτες μας από όλη την Κύπρο, να επισκεφθούν οικογενειακώς αυτό το πολύ ενδιαφέρον Φεστιβάλ που γίνεται στο καταπράσινο άλσος στην καρδιά της Πάφου, ώστε να ενημερωθούν και να πάρουν ένα δεντράκι, προσφέροντας έτσι όλοι μαζί στην εκστρατεία « Το δέντρο της Ελπίδας»

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης θα παραστεί στο Alsos Festival.