Όσα ακούγονται για το επικοινωνιακό πρόβλημα που αναμένεται τάχα να αντιμετωπίσει η αντιπολίτευση ως προς την ψήφιση ή μη του ταμείου αποκατάστασης των κουρεμένων, δεν είναι τίποτε άλλο από μια αποκάλυψη για το πως η κυβέρνηση εκλαμβάνει το ζήτημα: Ως ένα προεκλογικό πυροτέχνημα για να καρπωθεί τις ψήφους ανθρώπων που έχασαν τους κόπους μιας ζωής και το μόνο που εισπράττουν είναι κοροϊδία.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλούμε την κυβέρνηση αν μη τι άλλο από σεβασμό προς τους ανθρώπους αυτούς να σταματήσει να τους εμπαίζει και να τους εξαιρέσει από τους εκλογικούς τακτικισμούς του απερχόμενου Προέδρου. Το ζήτημα της αποκατάστασης των ανθρώπων αυτών είναι εξαιρετικά σοβαρό για να προσεγγίζεται με τόση ελαφρότητα, αλλά και για να γίνεται πρόσχημα για το ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, τάχα για τη χρηματοδότηση του ταμείου, όπως δήλωσε  κ. Χάρης Γεωργιάδης.

Το θέμα της αποκατάστασης των θυμάτων της ληστείας των τραπεζών δεν προσφέρεται για προεκλογική εκμετάλλευση και προσπορισμό εκλογικών και ψηφοθηρικών κερδών.