Μπαλάκι στις δημόσιες υπηρεσίες έχει γίνει η υπόθεση της μετατροπής του Οίκου Νοσοκόμων σε Κλινική Φυματίωσης στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κυπερούντας.

Με ερώτησή του, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κύριος Γιώργο Περδίκης, ζήτησε ήδη από το Φεβρουάριο να ενημερωθεί σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας μετατροπής του Οίκου Νοσοκόμων σε Κλινική Φυματίωσης στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κυπερούντας. Απαντώντας σχετικά, ο αρμόδιος υπουργός, κύριος Γιώργος Παμπορίδης, αναφέρθηκε στην εδώ και τρεις μήνες εκκρεμούσα έγκριση του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως για την εξασφάλιση πολεοδομικής συναίνεσης.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θεωρούμε αδιανόητη μια τόσο προβληματική λειτουργία των αρμόδιων φορέων, που στην πραγματικότητα το μόνο που κάνει, είναι να καθυστερεί την εκτέλεση του έργου.

Καλούμε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τους πολιτικούς τους προϊστάμενους να φανούν αντάξιοι του ρόλου τους. Πολύμηνες καθυστερήσεις και μάλιστα σε ζητήματα σχετικά με την υγεία δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές.

 

Ap 23 06 011 01 499 page 001