Η χθεσινή επίθεση της εταιρείας ΟΠΑΠ κατά των δύο ανεξάρτητων θεσμών της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλαδή τον Γενικό Ελεγκτή και τον Γενικό Εισαγγελέα, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής στήριξης που παρέχει στην εταιρεία το πολιτικό κατεστημένο της χώρας και ιδιαίτερα η απερχόμενη κυβέρνηση.

Ας μην ξεχνούμε ότι είναι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης ο οποίος ενώ είχε από χρόνια πριν όλα τα στοιχεία υπόψη του, μέχρι πριν λίγες μέρες όχι μόνο επέτρεπε την αφαίμαξη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το δημόσιο, αλλά αρνήθηκε πεισματικά να ζητήσει  από το Γενικό Εισαγγελέα να προσφύγει στο δικαστήριο και να απαιτήσει την επιστροφή τους.

Υπενθυμίζουμε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης εγκαλείται για απώλεια τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη, είναι η κυβέρνηση που ανέχεται την διασπάθιση δημοσίου χρήματος από τους ημέτερους, τους φίλους και τους συγγενείς. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για άλλη μια πενταετία. Γιαυτό ψηφίζουμε για κυβέρνηση της Αλλαγής, για κυβέρνηση της ευρύτερης κοινωνικής συμμαχίας με πρόεδρο τον Νικόλα Παπαδόπουλο.