Οι κάτοικοι Ιδαλίου είναι αγανακτισμένοι – και με το δίκιο τους – καθώς η κατάσταση με τα ασφαλτικού όχι μόνο έχει φτάσει στο απροχώρητο, αλλά ο Γολγοθάς τους δεν λέει να σταματήσει. Οι κάτοικοι καθημερινά υποφέρουν από τις έντονες οσμές και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην περιοχή λόγω των ασφαλτικών εργοστασίων.

Για ακόμη μια φορά μετά από επανειλημμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, χωρίς καμία ανταπόκριση από τους αρμόδιους, αύριο Σάββατο 27 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. οι κάτοικοι συγκεντρώνονται σε μια ακόμα εκδήλωση διαμαρτυρίας. Η εκδήλωση ξεκινά από το Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου Γ και θα κατευθυνθεί προς το Προεδρικό Μέγαρο.

Στεκόμαστε για άλλη μια φορά στο πλάι των κατοίκων σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα ασφαλτικά εργοστάσια.

Στο πλάι των κατοίκων θα βρεθεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, και ο Βουλευτής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης, όπως επίσης και υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη και μέλη του Κινήματος.

Εμείς επαναλαμβάνουμε πως είναι απαράδεκτο γεγονός, το να θεωρείται ως πολυτέλεια ο καθαρός αέρας και η ησυχία για τους κατοίκους της περιοχής. Εμείς θεωρούμε ότι η υγεία των παιδιών και των κατοίκων σε καμία περίπτωση δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ενώ τα παιδιά καθημερινά είναι εκτεθειμένα σε ένα περιβάλλον όπου αναπνέουν επιβλαβείς ουσίες από τα εργοστάσια ασφάλτου.

Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά δεν θα κλείσουν τα «αυτιά», και τα «μάτια» οι αρμόδιοι και θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες που τους αναλογούν, άλλα και να πράξουν ανάλογα.