Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30 οι πολίτες σε όλο τον κόσμο καλούνται να σβήσουν τα φώτα για 60+ λεπτά.

Τώρα περισσότερο από άλλοτε, πρέπει να συνεργαστούμε για να διαφυλάξουμε το μέλλον μας και το μέλλον του πλανήτη μας. Η Ώρα της Γης 2021 είναι κάτι περισσότερο από ένα συμβολικό γεγονός, είναι ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό κίνημα με σκοπό τη διατήρηση του φυσικού πλούτου και τον τερματισμό της καταστροφής της Φύσης.

Η Φύση είναι το σύστημα υποστήριξης της ζωής του πλανήτη και μας δίνει όλα όσα χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Η Φύση τη δεδομένη στιγμή, βρίσκεται σε κρίση και μας χρειάζεται να γίνουμε η φωνή της! Τώρα είναι η στιγμή να εργαστούμε συλλογικά και να αντιδράσουμε αποτελεσματικά, στο μοναδικό ζητούμενο να σταματήσουμε την Κλιματική Αλλαγή.

Δεδομένων των συνθηκών, η συντονιστική ομάδα  “Ώρα της Γης – Κύπρου” τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αποφάσισε να γιορτάσει την Ώρα της Γης, με συμβολικό σβήσιμο των φώτων στις 20:15 στο Δημαρχείο Στροβόλου, ενώ στις 20:30 πρωτοτυπούμε για άλλη μια χρονιά με διαδικτυακή συναυλία με την μουσική μπάντα Avant Tout, που θα προβάλλεται μέσω της ιστοσελίδας www.earthhourcy.org καθώς και στη σελίδα της Ώρας της Γης Κύπρου στο Facebook (https://www.facebook.com/earthhourcyprus).

Καλούμε όλους και όλες, να σβήσουν τα φώτα για 60 λεπτά, όπου κι αν βρίσκονται, στις 20:30 ώστε μαζί να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ενότητας για έναν καλύτερο πλανήτη. Τέτοιες στιγμές είναι ακόμα πιο σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι ο ένας με τον άλλο αλλά και συνδεδεμένοι με τη γη.

#Connect2Earth #SpeakUpForNature #earthhourcy