Με τραύματα και εγκαύματα αγνώστου προελεύσεως φέρεται να επέστρεψε στην οικία της η ηλικιωμένη γυναίκα, που φωτογραφία της είδε το φως της δημοσιότητας να κείτεται γυμνή σε κλίνη δημόσιου νοσηλευτηρίου. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η γυναίκα έφερε μώλωπες στα χέρια και πληγή-έγκαυμα στο πίσω μέρος του κορμιού της, τα οποία δεν εξηγήθηκαν στους οικείους της πως έγιναν.

Από την πλευρά του ο ΟΚΥπΥ αντί να δει το φεγγάρι, κοιτάζει αποσβολωμένος το δάκτυλο μας. Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία με την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία αφέθηκε η ηλικιωμένη, ο ΟΚΥπΥ δεν κατάφερε ακόμη να απαντήσει τί συνέβη στην γυναίκα, αλλά και ποια είναι τα μέτρα που θα λάβει από τούδε και στο εξής για να μην επαναληφθούν παρόμοια ντροπιαστικά γεγονότα. Ο Τύπος αναφέρει πως η έρευνα σχετικά με το ποιος τράβηξε τη φωτογραφία και τη δημοσίευσε, έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να δοθεί το πόρισμά στον οργανισμό και το ΔΣ του θα συζητήσει το θέμα, ωστόσο ουδείς δεν γνωρίζει πως έφτασε η ηλικιωμένη σε αυτή την κατάσταση.

Είναι λυπηρή η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του ΟΚΥπΥ.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, καλούμε τον ΟΚΥπΥ – ακόμη και την ύστατη – να σοβαρευτεί και να θέσει ως ύψιστη προτεραιότητά του τον άνθρωπο και την παροχή σωστών υπηρεσιών υγείας.