Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών (Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού) και η Παγκύπρια Οργάνωση Ελεύθερων Επαγγελματιών Μελετητών Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών πραγματοποιούν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 στις 19:00  διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Εφαρμογή στη ζωή μας και Επιχορηγήσεις».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Γιώργος Τσιαμέττης (Λειτουργός της Υπηρεσίας Ενέργειας) όπου θα αναλύσει τα σχέδια επιχορήγησης για τα έτη 2020 – 2021 και ο κ. Σάββας Βλάχος (Διευθυντής Ενεργειακού Γραφείου Κύπρου) ο οποίος θα αναφερθεί στις Εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα κτήρια.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κ. Νατάσα Πηλείδου, υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και ο Επαρχιακός Γραμματέας Λεμεσού του Κινήματος κ. Κυριάκος Κούρρης.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά από τη σελίδα του Κινήματος στο Facebook και το κοινό θα μπορεί να υποβάλει τις ερωτήσεις του στους ομιλητές.