Με…άγνωστο τυχερό το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έκοψε τη Βασιλόπιτα, σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου.
Το φλουρί δεν βρέθηκε στα κομμάτια που μοιράστηκαν στο υπαλληλικό προσωπικό, τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος με αποτέλεσμα τυχερό να αναδειχθεί το… ίδιο το Κίνημα. Για την ιστορία το φλουρί είχε μείνει στο ταψί της Βασιλόπιτας.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Περδίκης ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσπάθεια που κατέλαβε την προηγούμενη χρονιά και διαβεβαίωσε ότι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσει και το 2017 να είναι δίπλα στα προβλήματα του απλού πολίτη.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η σημερινή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας είναι αφιερωμένη στο προσωπικό του κινήματος. Με την πολύτιμη στήριξη του ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρονιά η οποία μας βρήκε για 1η φορά με δύο βουλευτές και με αυξημένα ποσοστά στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Το 2017, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ιδιαίτερα μέσα από τη Βουλή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να προσφέρουμε στην πατρίδα, στους συμπατριώτες και στις συμπατριώτισσες μας, ποιοτικές συνθήκες ζωής, την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για το φυσικό περιβάλλον.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κοινωνική δικαιοσύνη, για τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε περιστάσεις δύσκολες λόγο της οικονομικής κρίσης, της ανεπάρκειας και των εγκληματικών λαθών των κυβερνώντων και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δικαιοσύνη, διαφάνεια και κάθαρση.
Σε αυτή την προσπάθεια είμαι βέβαιος, ότι όλοι μας από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, είτε βρισκόμαστε στη Βουλή, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στα γραφεία, είτε στο δρόμο θα δώσουμε το μεγαλύτερο, το περισσότερο και το ποιοτικότερο που μπορούμε. Θα δώσουμε το περίσσευμα από τη δύναμη της καρδιάς μας και τη φυσική δύναμη του καθενός μας και της καθεμίας μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πατρίδα μας, τον λαό μας, τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον.
Καλή Χρονιά σε όλους και όλες καλούς αγώνες, κουράγιο, πίστη, αποφασιστικότητα και ελπίδα, γιατί μόνο με την πίστη και την αποφασιστικότητα και την ελπίδα μακριά από μιζέρια και μοιρολατρία μπορούμε να πετύχουμε, τους ευγενείς και θετικούς μας στόχους.
Καλή Χρονιά».