Με μεγάλη υπομονή αναμέναμε την εξαγγελία των μέτρων κατά της διαφθοράς, καθώς πριν από τα Χριστούγεννα ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα προχωρούσε ο ίδιος σε ένα νέο πλαίσιο δράσεων κατά της διαφθορά. Κάθε μέρα και νέο σκάνδαλο έβγαινε στην επικαιρότητα. Η Κύπρος κατρακύλησε στο δείκτη της διαφθοράς. Το αποτέλεσμα αυτής της αναμονής ήταν το αναμενόμενο. Απογοήτευση.

Ένας, φανερά, εκνευρισμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλούσε για προπαγάνδα στο «διάγγελμά» του (στο οποίο δεν εξήγγειλε κανένα μέτρο πάταξης της διαφθοράς) και για θεωρίες συνωμοσίας. Προσπάθησε να φορτώσει τις ευθύνες σε άλλους,  στα κόμματα, στους θεσμούς ,τη Βουλή, τους πολίτες, τους λίγους επιτήδειους και γενικά σε όλους εκτός του εαυτού του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνέχισε σήμερα τον παροξυσμό του προβαίνοντας σήμερα σε μη συγκεκριμένες εξαγγελίες εμπλουτισμένες με πολλά «θα»

Η Κυβέρνηση τηρεί μια στάση που απογοητεύει τους πολίτες που ζητούν διαφάνεια και διερεύνηση όλων των υποθέσεων πολιτογραφήσεων. Πρόκειται για μια Κυβέρνηση που θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί. Μια Κυβέρνηση που εξακολουθεί να διολισθαίνει σε επικίνδυνους ατραπούς.

Δυστυχώς για αυτούς, οι πολίτες παρακολουθούν και τους κρίνουν

Εμείς για ακόμα μια φορά ζητούμε να μπει ένα τέρμα στην κατηφόρα. Όλα στη φόρα. Παραιτηθείτε τώρα.