Αναχωρεί σήμερα από την Κύπρο για την Ελλάδα αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για σειρά εκδηλώσεων και συναντήσεων. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ελλάδα, ο κύριος Περδίκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του κόμματος στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 06 Μαρτίου, ενώ στις 13:00 πραγματοποιεί συνάντηση με την ηγεσία των Οικολόγων Πρασίνων Ελλάδας στα γραφεία των Πρασίνων Ελλάδας. Στις 19:00 της ίδια μέρας πραγματοποιείται διάλεξη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών με θέμα «Η Κύπρος απέναντι στις σύγχρονες Περιβαλλοντικές προσκλήσεις» στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα. Κύριος ομιλητής της διάλεξης θα είναι ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης.

Το Σάββατο 07 Μαρτίου, ο κ. Περδίκης και η αντιπροσωπεία των οικολόγων και των εθελοντών θα πραγματοποιήσει στις 11:00 το πρωί συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας κ. Ευάγγελο Μπουρνούς στο Δημαρχείο Ραφήνας, ενώ στις 11:30 θα γίνει επίσκεψη στο δάσος της Κύπρου, στη περιοχή που πριν από δύο χρόνια συνέβη η τραγωδία της πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

Η αποστολή θα επιστρέψει το βράδυ της Κυριακής στην Κύπρο.