Παρά τις έντονες κινητοποιήσεις για τις παράνομες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσες πολυκατοικιών, χωρίς προηγουμένως να εξασφαλιστούν σχετικές άδειες από τις τοπικές αρχές όπως προνοεί η νομοθεσία, με έντονη δυσαρέσκεια και με λύπη μας διαπιστώνουμε πως οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας (ΚΚΤ) συνεχίζονται σε όλο το μήκος και πλάτος του νησιού μας.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαχρονικά αγωνίζεται εναντίον της αυθαίρετης τοποθέτησης των ΚΚΤ, ιδιαίτερα εντός οικιστικών περιοχών. Στεκόμαστε σταθερά εδώ και δεκαετίες στο πλάι των κατοίκων των επηρεαζόμενων περιοχών.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία, στελέχη, μέλη και φίλους του Κινήματος θα συμμετέχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Λεμεσό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στην συμβολή των οδών Απ. Βαρνάβα και Αγ. Βαρβάρας στην ενορία Απ. Ανδρέα στην Λεμεσό.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλούμε τη Βουλή να προωθήσει προς ψήφιση τις προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν από το Κίνημα για την μείωση του ύψους των ορίων εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και για την καθιέρωση αυστηρών κριτηρίων για τη χωροθέτηση τους.