Καταγγελία για διαρροή λυμάτων από το Αντλιοστάσιο Αγίου Μάμα έλαβε εχθές η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας του Κινήματος Οικολόγων κ. Λοΐζος Δημητρίου.

Στην επιτόπια επίσκεψη του ο κ. Δημητρίου διαπίστωσε του λόγου το αληθές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Δήμαρχος Λακατάμιας κα Φωτούλα Χατζήπαπα η οποία διερεύνησε το περιστατικό και έλαβε μέτρα για αποκατάστασή της ζημιάς.

Στο σημείο μετέβη εκ νέου σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας του Κινήματος Οικολόγων κ. Λοΐζος Δημητρίου ο οποίος επιβεβαίωσε πως η ζημία έχει αποκατασταθεί.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών χαιρετίζουμε την άμεση ανταπόκριση της Δημάρχου Λακατάμιας. Δυστυχώς όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω φαινόμενο λαμβάνει χώρα ταλαιπωρώντας τους κατοίκους από την έντονη δυσοσμία των λυμάτων, ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία.

Οι περιβαλλοντική ζημιά δεν έχει αποκατασταθεί. Άλλωστε περιστατικά ρύπανσης από τους αγωγούς και το αντλιοστάσιο του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λευκωσίας είναι συχνά.

Λύματα Λακατάμια 7Λύματα Λακατάμια 7Λύματα Λακατάμια 7Λύματα Λακατάμια 7Λύματα Λακατάμια 7Λύματα Λακατάμια 7Λύματα Λακατάμια 7