Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων -Συνεργασία Πολίτων μιλώντας σήμερα στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του προσωπικού των γραφείων του κινήματος είπε:

Μαζί με τις ευχές μας για ένα ειρηνικό , πράσινο και ελπιδοφόρο 2018, σας καλώ σε κλιμάκωση και εντατικοποίηση των προσπαθειών μας υπέρ της υποψηφιότητας της αλλαγής και της αξιοπιστίας , υπέρ του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Έχουμε κάθε λόγο και υποχρέωση, να συμβάλουμε στη θετική αλλαγή της διαχείρισης των υποθέσεων του λαού μας. Δικαιούμαστε να προσδοκούμε σε μια νέα ηγεσία , που να είναι πιο διεκδικητική απέναντι στην τουρκική αδιαλλαξία, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε μια στοιχειωδώς δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, προς το συμφέρον όλων των Κυπρίων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Οφείλουμε να εργαστούμε για την οικοδόμηση μιας πολιτείας που να προάγει την δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και τη χρηστή διοίκηση,  την κοινωνική αλληλεγγύη, την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, τον σεβασμό των δικαιωμάτων της φύσης και των ζώων.

Σε αυτό τον αγώνα έχουν μπει δυναμικά και με την ελπίδα ότι ο κυπριακός λαός στις επερχόμενες εκλογές θα μας δώσει εντολή να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας, με την νίκη των δυνάμεων της αλλαγής , της αξιοπιστίας, της ελπίδας.

Καλώ ιδιαίτερα εσάς, τα επαγγελματικά στελέχη, αλλά και τους εθελοντές του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων να ανασκουμπωθείτε και τις τελευταίες αυτές βδομάδες να δώσετε το άπαν των δυνάμεων σας για την επιτυχία.

Πάμε μπροστά, για την Κύπρο, με τον Νικόλα.