Εδώ ξεχειλίζει ο πόνος καθημερινά, παρά τον ηρωισμό  του προσωπικού. 

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων –  Συνεργασία Πολιτών επισκέφθηκε σήμερα το παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Επαρχιακός Γραμματέας  Λεμεσού  κ. Κυριάκος Κούρρης, ο Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου κ. Ανδρέας Ευλαβής και το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ο κ. Γιώργος Στυλιανίδης .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία του κινήματος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ασθενείς , τους Γιατρούς, το προσωπικό του Νοσοκομείου και να διαπιστώσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς. Πάρα τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού, οι ασθενείς – κυρίως ηλικιωμένα άτομα- στερούνται βασικών υπηρεσιών και ποιότητας φροντίδας. 

“Είναι ήρωες οι Γιατροί που εργάζονται ασταμάτητα βλέποντας 50 με 60 ασθενείς κάθε μέρα, και μαζί τους όλο το υπόλοιπο προσωπικό” δήλωσε ο κ. Περδίκης. ” Οι συνθήκες εργασίας είναι κακές, το κτίριο έχει τα προβλήματα του, υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ποικιλίας φαρμάκων. Και όλα αυτά λίγους μήνες πριν την εισαγωγή του ΓΕΣΥ”, δήλωσε ο κ. Περδίκης. 

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του κινήματος έγινε στα πλαίσια της έρευνας που περιλαμβάνει όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας , ώστε να αποκτηθεί σφαιρική και συνολική εικόνα εν όψει συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας μέσα στο Φθινόπωρο όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα των δημόσιων Νοσοκομείων εν όψει της αυτονόμησης και του ΓΕΣΥ.