Ώρα της Γης ψηφιακά με Minus One!

Πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Κύπρου, αντιμετωπίζουν σήμερα μια κρίση στον τομέα της Υγείας με την εκδήλωση του νέου Κορωνοϊού (COVID-19). Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την απώλεια ζωών λόγω της επιδημίας και οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή δεινοπαθούν, ανά το παγκόσμιο.

Δεδομένων των πρωτοφανών συνθηκών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις προτάσεις της Παγκόσμιας Διοργάνωσης για την “Ώρα της Γης”, η “Ώρα της Γης – Κύπρου” αποφάσισε πως εφέτος θα πραγματοποιήσει τη δράση για την “Ώρα της Γης” ψηφιακά, σύμφωνα με τις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές για καλύτερη προστασία. Η ευημερία και η υγεία των υποστηρικτών, του προσωπικού και των εθελοντών μας είναι η προτεραιότητα μας.

Οι δράσεις μας για φέτος έχουν ως εξής:

  • Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τα παιδιά (μέχρι 13 χρονών), ώστε να τους προσφέρουμε δημιουργική και εποικοδομητική απασχόληση τώρα που βρίσκονται στο σπίτι, με θέμα «Τι σημαίνει περιβάλλον για σένα». 
  • Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μεγάλα παιδιά και ενήλικες με θέμα «Τι σημαίνει περιβάλλον για σένα».

Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορείτε να μάθετε από τη σελίδα της Ώρας της Γης Κύπρου.

  • Η μεγάλη εμβληματική εκδήλωση για το σβήσιμο των φώτων θα γίνει με μια πρωτοποριακή ψηφιακή συναυλία από τους αγαπημένους μας Minus One που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσω των κοινωνικών μας δικτύων το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 8:30 – 9:30. Η συναυλία θα προβάλλεται μέσω Live streaming στη σελίδα www.earthhourcy.org

Μην ξεχάσεις να σβήσεις κι εσύ τα φώτα ώστε όλοι μαζί να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για την προστασία ολόκληρου του πλανήτη.

Τέτοιες στιγμές είναι ακόμα πιο σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι ο ένας με τον άλλο αλλά και συνδεδεμένοι με τη γη.

#ΜένουμεΣτοΣπίτι και #ΜαζίΣώζουμεΤονΠλανήτη

#Connect2Earth #earthhourcy

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της δήλωσης: https://youtu.be/BbRZEg5aNzM