Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, απέστειλε ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας, σε συνέχεια της ερώτησής του προς το αρμόδιο Υπουργείο.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του ΣΥΚΑΛΑ:

“Τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας στον κ. Περδίκη για την διαχρονική του στήριξη σε ότι αφορά τον Γολγοθά που ανεβαίνουμε τα τελευταία 4 και πλέον χρόνια. Ακόμα και ο Χριστός δεν χρειάστηκε περισσότερο από μερικές ώρες για να ανεβεί τον Γολγοθά. Εμείς ανεβαίνουμε, χωρίς να βλέπουμε την κορυφή, εδώ και τέσσερα χρόνια, αφού η Πολιτεία, η δική μας Πολιτεία, μας έχει καταδικάσει, ερήμην, σε αργό θάνατο. Και δεν υπάρχει και κανείς για να μας πει που φταίξαμε!

Από τον Μάρτη του 2013 ο ένας θεσμός μας στέλνει στον άλλο και στο τέλος όλοι πλένουν τα χέρια τους όπως ο Πόντιος Πιλάτος, κρυβόμενοι πίσω από νομοθεσίες που ψηφίστηκαν χωρίς να διαβαστούν, νομικές γνωματεύσεις επί των νομοθεσιών και Ευρωπαϊκές οδηγίες που αντί να προστατεύουν τους πολίτες, εξυπηρετούν τις τράπεζες και τους γραφειοκράτες και ορισμένες φορές ακόμα και διαπλεκόμενα συμφέροντα.

ΔΣ ΣΥΚΑΛΑ”