Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εύχεται στον Κυπριακό λαό, «Καλά Χριστούγεννα».

Η γέννηση του Θεανθρώπου ας φέρει Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και πάνω από όλα Ειρήνη, Ελευθερία και Ευημερία στην πατρίδα και στον λαό μας. Τα  Χριστούγεννα αυτά ας είναι τα τελευταία που περνάμε με πρόσφυγες, εγκλωβισμένους, αγνοούμενους και διαχωριστικές γραμμές στη μικρή μας πατρίδα. Τα  φετινά Χριστούγεννα ας είναι τα τελευταία που υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι και άπορες οικογένειες.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, κ. Γιώργος Περδίκης στο δικό του ευχητήριο μήνυμα,  τόνισε:

”’Θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες να περάσουν καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά. 

Εύχομαι το 2018, να είναι ένα έτος το οποίο θα μας φέρει υγεία, ευτυχία και ευημερία. Κυρίως όμως να είναι ένα έτος για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό. Να μπορέσουμε να ξαναπερπατήσουμε ελεύθερα στις ακτές της Κερύνειας, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας σε όλη την Κύπρο. 

Ελπίζουμε το 2018 να είναι η χρονιά που θα μας οδηγήσει μακριά από την κρίση και στους δρόμους της βιώσιμης ανάπτυξης, που θα σέβεται τον άνθρωπο και τη φύση. 

Ελπίζω το 2018 να είμαστε πιο φιλάνθρωποι και πιο φιλόζωοι. Να αγκαλιάσουμε τον άνθρωπο που πονά, να αγκαλιάσουμε τη φύση που καταστρέφεται”. 

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αισθανόμαστε χρέος να προστατεύσουμε τις αρχές της κοινωνίας μας, να προστατεύσουμε δηλαδή την κοινωνική αλληλεγγύη, τη δικαιοσύνη, την ανθρωπιά.

Το μήνυμα της Γέννησης του Κυρίου είναι ένα μήνυμα  διαχρονικό και επίκαιρο μέσα από τους αιώνες γιατί είναι μήνυμα Αγάπης, Ελπίδας και Αλληλεγγύης.