“Ευχόμαστε ένα νέο έτος με θετικές αλλαγές για την πατρίδα μας και το λαό μας”

Σήμερα που αρχίζει να φέγγει η ελπίδα είναι η ώρα που ο κυπριακός λαός μπορεί και πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε συλλογικά το δίκαιό μας. 

Ο νέος χρόνος αναμένεται να μας φέρει νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες. Θα βρεθούμε ενώπιον μεγάλων διλημμάτων  και αποφάσεων. Ας φανούμε ως λαός και άτομα άξιοι των περιστάσεων και της ιστορίας μας.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε το 2018 να φέρει στην πατρίδα μας την Ελευθερία και περισσότερη Δημοκρατία , διαφάνεια και τιμωρία των ενόχων που θα κάνουν το λαό μας περήφανό όπως του αξίζει . Μπορούμε πολύ καλυτέρα και μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα ως λαός και ως άτομα. 

Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με κοινωνική ευαισθησία τα προβλήματα που μας έφερε η οικονομική κρίση και η διαχείριση της από το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, να δούμε με άλλο πρίσμα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης. 

Την νέα χρονιά ελπίζω πολίτες και πολιτεία να γίνουμε πιο περιβαλλοντιστές, να νοιαστούμε περισσότερο για τη Φύση και τα Ζώα, για αυτή την μικρή όμορφη πατρίδα που την πληγώνουν οι αλόγιστες σπατάλες, οι υπερβολές και η κακοδιοίκηση. 

Καλή Χρονιά με υγεία και σεβασμό στο περιβάλλον.