Δυστυχώς στο όμορφο μικρό πάρκο της Λεμεσού κοντά στην Λεωφόρο Μακαρίου, τα δημόσια έργα ετοιμάζονται να μετατρέψουν τον χώρο του Πάρκου σε γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ με διαστάσεις 10×9 δηλαδή πολύ μεγάλο για το μικρό αυτό πάρκο. Για να υλοποιηθεί αυτό θα πρέπει να αποκοπούν σχεδόν όλα τα δέντρα του πάρκου. 

Ο Επαρχιακός Γραμματέας κ. Ανδρέας Ευλαβής με μέλη των Οικολόγων έσπευσαν επιτόπου στο σημείο στη παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου της Πράσινης Λεμεσού Ηλία Ιωακείμ, της Αστυνομίας και την υπεύθυνη των δημοσίων έργων όπου συζήτησαν για το εν λόγω ζήτημα.

Σημειώνεται ότι σε επικοινωνία του Προέδρου του κινήματος κ. Γιώργου Περδίκη με τον διευθυντή του Τμήματος Δασών κ. Χ. Αλέξανδρου διαπιστώθηκε ότι δεν δόθηκε άδεια για εκκοπή των δέντρων. 

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών είμαστε αντίθετοι με τη δημιουργία γηπέδου έναντι του όμορφου πράσινου χώρου (φωτογραφίες).

Ευελπιστούμε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουν δεύτερες σκέψεις και δεν θα προχωρήσουν στη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ εις βάρος του περιβάλλοντος και των δέντρων.

Πράσινο 3Πράσινο 3Πράσινο 3