Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θεωρούμε απαράδεκτη την επαναφορά των συζητήσεων για δημιουργία κυκλικού κόμβου στο Cafe Paris.

Η κοπή των δέντρων στο κέντρο της πόλης και η υποβάθμιση του παιδότοπου, που τόσοι γονείς με την οικογένειά τους χαίρονται, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρουν τον Δήμο Λεμεσού και το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Ελάτε μαζί μας να διαμαρτυρηθούμε για ακόμη μια φορά για το έργο, που δεν πρόκειται να λύσει προβλήματα, αλλά αντίθετα θα δημιουργήσει άλλα, θα καταστρέψει το πράσινο, θα αυξήσει τη ρύπανση στο κέντρο της Λεμεσού και θα προκαλέσει αχρείαστα έξοδα και ταλαιπωρία στους πολίτες. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στη συμβολή της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ με την οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό στις 15:00.

H δημιουργία κυκλικού κόμβου είναι εντελώς αντίθετη με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για το οποίο πληρώσαμε χιλιάδες ευρώ και το οποίο έχει δώσει την καθοδήγηση για το πώς η Λεμεσός μπορεί να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη που βάζει σε προτεραιότητα την ευημερία του πολίτη, την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση των ρύπων. Τονίζουμε πως η φιλοσοφία του έργου είναι εντελώς λανθασμένη καθώς στηρίζεται το αυτοκίνητο και όχι ο πεζός, το ποδήλατο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σύνδεσμος εκδήλωσης διαμαρτυρίας: https://fb.me/e/1uWDHv6Ad