Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στεκόμαστε σταθερά, με συνέχεια και συνέπεια για δεκαετίες στο πλάι των κατοίκων των επηρεαζόμενων περιοχών, και αγωνιζόμαστε εναντίον της αυθαίρετης τοποθέτησης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου κ. Ανδρέας Ευλαβής με αντιπροσωπεία του Κινήματος θα συμμετέχουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00, στην αίθουσα της εκκλησίας Χλώρακας όπου θα παρουσιαστούν επιστημονικές μελέτες σχετικά με την προτεινόμενη τεχνολογία 5G και τις βιολογικές επιπτώσεις στην υγεία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία/ακτινοβολία.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών γι’ ακόμη μια φορά καλεί τη Βουλή να προωθήσει προς ψήφιση τις προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν από το Κίνημα για την μείωση του ύψους των ορίων εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και για την καθιέρωση αυστηρών κριτηρίων για τη χωροθέτηση τους.