Δήλωση Προέδρου Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργου Περδίκη

Σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε το χώρο διεξαγωγής δημοπράτησης επαγγελματικής στέγης συμπολίτη μας του οποίου ο χώρος που εργάζεται απειλείται με εκποίηση. Ζήσαμε για ακόμα μια φορά πως οι τράπεζες λειτουργούν, έχοντας πιστούς συνεργάτες συγκεκριμένα κόμματα και τη Κυβέρνηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε διαδικασία πλειστηριασμού και για την πρώτη κατοικία του ιδιοκτήτη της επιχειρήσεις.

Αυτό είναι ένα από τα περιστατικά που καταγράφονται στην Κύπρο για την οποία η Κυβέρνηση καυχιέται ότι πέτυχε ένα «success story» και πως αξιολογείται θετικά από τους διάφορους οίκους. Αλλού κτίζονται ουρανοξύστες και αλλού ξεσπιτώνονται οικογένειες.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών επαναλαμβάνουμε πως ότι και να δείξουν οι αριθμοί των οίκων αξιολόγησης, η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι διαφορετική από την εικόνα που προβάλλεται και είναι βεβαίως εμπλουτισμένη επικοινωνιακά από τους Κυβερνώντες. Λύσεις υπάρχουν και ως Οικολόγοι τις έχουμε καταθέσει δημόσια. Ωστόσο η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης θέλουν να επιμένουν σε σπασμωδικές πολιτικές περιστασιακής τόνωσης της οικονομίας, χωρίς να θεωρούν επάναγκες να διασφαλίσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

viber image 2019 03 07 11.05.32

viber image 2019 03 07 11.05.32

viber image 2019 03 07 11.05.32