Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, δίνει συνέχεια στις επαφές με υποψήφιους για τις Προεδρικές του 2023 και οργανωμένα σύνολα, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Άλκης Παπής, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Κυριάκος Τσιμίλλης, οι βουλευτές Αλεξάνδρα Ατταλίδου και Σταύρος Παπαδούρης και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης και Νίκος Μιχαλιάς.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Χριστοδουλίδη για την επίσκεψη χαρακτηρίζοντας εποικοδομητική την μεταξύ τους συνάντηση. Ο κ. Θεοπέμπτου τόνισε πως «Είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε και να συζητήσουμε πτυχές από το πρόγραμμα του κ. Χριστοδουλίδη ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για τις προεδρικές εκλογές» ενώ, εξέφρασε και την επιθυμία του για να συζητηθεί το θέμα των επικείμενων Προεδρικών Εκλογών το συντομότερο με το πολιτικό γραφείο του Κινήματος και στη συνέχεια με την Κεντρική Επιτροπή για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Θεοπέμπτου τονίζοντας πως «Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κυπριακής κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω το πλαίσιο με το οποίο αναπτύσσω τον διάλογο με την κοινωνία, όπως επίσης να αναπτύξω τις βασικές αρχές, τους πυλώνες και τις προτεραιότητες του υπό διαμόρφωση προγράμματος μας.  Όπως προκύπτει μέσα από τον διάλογο θα είμαστε σε επαφή με το Κίνημα Οικολόγων και είμαι έτοιμος να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο που έχει κοινοποιηθεί και στους υπόλοιπους υποψηφίους».

Καταλήγοντας ο κ. Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στις συναντήσεις με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Βίντεο δηλώσεων: