Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεντροφύτευση του Κινήματος σε συνεργασία με τον Δήμο Λακατάμιας και το προσφυγικό σωματείο Καπουτίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/09 στην οδό Ανεξαρτησίας στην Κάτω Λακατάμεια. Στη δεντροφύτευση έδωσαν το παρόν τους μέλη και φίλοι του Κινήματος, του σωματείου Καπουτίου και του Δήμου Λακατάμιας, ο οποίος και παραχώρησε τον χώρο πρασίνου για δεντροφύτευση.

Ο δημοτικός σύμβουλος Λακατάμιας κ. Λοΐζος Δημητρίου δήλωσε πως «το Κίνημα διαχρονικά αγωνίζεται για την ανάπτυξη, διατήρηση και προστασία του πράσινου στην Κύπρο μας γενικά, και ειδικότερα στις πόλεις.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουμε, όχι μόνο συμπληρώσει, αλλά και ξεπεράσει τον αριθμό των 16.910 ψήφων που λάβαμε στις βουλευτικές εκλογές του 2016, φυτεύοντας συνολικά 19.948 δέντρα για τη περίοδο 2016-2021 σε όλη την Κύπρο. «Κάθε ψήφος και δέντρο» είπαμε, και δεσμευτήκαμε ότι θα φυτεύσουμε τόσα δέντρα και θάμνους όσες θα είναι ψήφοι μας στις εκλογές. Και η δέσμευσή έγινε έργο, έργο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, έργο ΖΩΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η δεντροφύτευση του Σαββάτου είναι η πρώτη πάρα πολλών δεντροφυτεύσεων που προγραμματίζει να κάνει το Κίνημα για την περίοδο 2021-2026, επανεκκινώντας την νέα εκστρατεία μας, όπου θέτουμε στόχο την φύτευση τουλάχιστο 15.762 δέντρων, όσων δηλαδή ψήφων έχουμε λάβει στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Ελπίζουμε πως θα είστε συνοδοιπόροι στο έργο μας και αυτή τη φορά!».