Μετά από εισήγησή Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κλιμάκιο από το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου  με επικεφαλής τον πρόεδρο του κινήματος, κ. Γιώργο Περδίκη, την κα Χριστιάνα Ερωτοκρίτου κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ και την Δρ. Ανδριανή Οδυσσέως εκ μέρους του Κ.Σ. ΕΔΕΚ επισκέφτηκαν το Ογκολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Την αντιπροσωπεία συνόδευε η κα Γιώτα Παπαδόπουλου σύζυγος του υποψηφίου προέδρου κ. Νικολά Παπαδόπουλου, μέλη της γυναικείας κίνησης οικολόγων ΓΥΚΟ και της Νεολαίας Οικολόγων. 

Τα μέλη του επιτελείου Νικολά Παπαδόπουλου υποδέχτηκαν η διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας Δρ. Ρένα Ιωάννου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου καρκινοπαθών και φίλων του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας κ. Χρίστος Ανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Πέρδικης και η κα Παπαδόπουλου δώρισαν από μία τηλεόραση για τις ανάγκες των θαλάμων του ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ενώ τα μέλη του κλιμακίου μοίρασαν δώρα και έψαλαν τα κάλαντα στους ασθενείς συγγενείς και προσωπικό του θαλάμου.

Κατά το τέλος της επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ τα εξής:

«Δυστυχώς τα τελευταία δέκα χρόνια, παρατηρούμε τη συνεχή υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και συγκεκριμένα του ογκολογικού τμήματος, το οποίο έφτασε σε σημείο διάλυσης. Εμείς, ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα αγωνιστούμε

 

 

για την εφαρμογή του προγράμματος του υποψηφίου Προέδρου, κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, που μεταξύ άλλων προνοεί για τη δημιουργία ακτινοθεραπευτικών μονάδων στα Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού».

 —