Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης ξεκίνησε τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου με τη σταθερή στήριξη εκατοντάδων απόρων οικογενειών με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα. Στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου έχουμε μοιράσει εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοκ.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχει θέσει σε λειτουργία και φέτος το οικολογικό κοινωνικό παντοπωλείο και θα προσφέρει πακέτα αγάπης σε 160 άπορες οικογένειες Παγκύπρια. Θα θέλαμε ταυτόχρονα να εκφράσουμε τις ειλικρινής μας ευχαριστίες στα μέλη και φίλους του κινήματος που συνεισέφεραν από το υστέρημα τους  τους το συνολικό ποσό των  5,000 ευρώ.

Στόχος του Κινήματος μας είναι η συνεχείς δράσεις αλληλεγγύης σε μία κοινωνία που ακόμα αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, με μεγάλο αριθμό πολιτών να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πασχαλινά του ψώνια.

Η εν λόγω δράση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θέλει να μεταδώσει στους πολίτες το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.  Συγχρόνως ευχή του Κινήματος είναι, να είναι αυτό το τελευταίο Πάσχα με οικογένειες που βιώνουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Από αύριο Τρίτη 3/4/2018 θα ξεκινήσει η διανομή των πακέτων κοινωνικής αλληλεγγύης.