Το Δημοκρατικό Κόμμα – για λόγους που δεν κατανοούμε – εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργου Περδίκη σε προσωπικό επίπεδο και ύφος. Φαίνεται να έχει ενοχληθεί το ΔΗΚΟ γιατί με σημερινή μας ανακοίνωση το καλέσαμε να αλλάξει θέση στο ζήτημα του κατασκοπευτικού βαν και να συναινέσει στην εξέταση του θέματος των κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο από ιδιωτικές εταιρείες με ιδιαίτερη αναφορά στο ισραηλινό κατασκοπευτικό βαν,  τη διαρροή προσωπικών δεδομένων από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τη συνεργασία των κρατικών υπηρεσιών με τέτοιου είδους εταιρείες.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, λυπούμαστε που χρειάστηκε να ανακαλύψουν  ανύπαρκτη «κοινοβουλευτική πρακτική» για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Για να μην πάμε μακριά, όταν πρόσφατα η Βουλή εξέταζε το θέμα των κατά συρροή δολοφονιών γυναικών δεν υπήρχε σε εξέλιξη ποινική έρευνα;

Το θέμα των ιδιωτικών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων είναι ένα μείζον θέμα που αφορά ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία και δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν στο σκοτάδι τη Βουλή και τα κοινοβουλευτικά κόμματα και την κοινωνία.  «Ξεχάστε το» μας λένε, «πάμε παρά πέρα».

Και η ζωή συνεχίζεται…