Παρά τις έντονες κινητοποιήσεις ενάντια στις παράνομες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας χωρίς προηγουμένως να εξασφαλιστούν σχετικές άδειες από τις τοπικές αρχές όπως προνοεί η νομοθεσία, με λύπη μας διαπιστώνουμε πως συνεχίζονται οι αυθαιρεσίες σε πολλές περιοχές. 

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την κατάσταση που επικρατεί έτσι για αυτό το σκοπό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια Πρόεδρο κ. Έφη Ξάνθου, την Επαρχιακή Γραμματέα Λευκωσίας κ. Φρόσω Αποστολίδου, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Κινήματος στον Στρόβολο κ. Παναγιώτη Μανώλη και αντιπροσωπεία, μέλη και φίλους του Κινήματος, συμμετέχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στη Λεωφόρο Τσερίου στον Στρόβολο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλεί τη Βουλή να προωθήσει προς ψήφιση τις προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν από το Κίνημα για την μείωση του ύψους των ορίων εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και για την καθιέρωση αυστηρών κριτηρίων για τη χωροθέτηση τους.